17.3.10

Tule hyvä päivä, älä tule paha päivä!

Kiitti hirmusti kommenteista ja kannustuksesta! Ne piristi hirmusti ei niin hyvin alkanutta aamua. Mulla iski ihan tajuton inspis kirjottaa vielä ennen kouluun lähtöä! Pikkusen kiire tulee, tiiän sen mutta oli pakko tulla kirjoittaan nyt vähä tuntoja.. Maha oli yöllä kipeenä. Mulla ei oo ikinä maha kipeenä :( Siis ainakaan sillai, että se estäis nukkumista. Nyt esti.. Nukuin tosi huonosti ja nyt väsyttää. En tiiä onko hyvä idea juoda heti tyhjään mahaan pari kuppia kahvia. Pakko, koska muuten nukahdan bussissa, tai viimeistään koulussa.

Vaaka EI ollut ystäväni tänä aamuna.. :c Onneksi painoa ei ollu tullut lisää ku 200 grammaa. Nooh, en anna ton masentaa. Parempi, että paino putoaa hitaasti ja pysyvästi sitten myös. Mut se tarkottaa sitä, että tänään kunnon lenkille! Eilen en käynyt..

Tänään pitää myös soitella Ladyslimille ajanvaraus, jonne tosiaan saatiin K:n kans ilmaiset tutustumiskäynnit + kehoanalyysit. Vitsi mua ahistaa se kehoanalyysi.. Menisin mieluiten yksin sinne, mut K haluais seuraa. Se on niin timmissä kunnossa, ku taas mulla on tuota rasvaa kertyny sisäreisiin ihan vitusti. Käsivarretkin on paksuuntunu niin paljon tossa vuoden aikana, että ahistaa jo pitää toppeja. No, sielläpä se totuus sitte paljastuu c:

Aaaa nyt kyllä myöhästyn bussista. Äkkiä loput kahvit naamaan, kone kiinni ja RUN! Moimoi!




Ps. olipa hyvää kahvia! Eikä masukaan oo enää kipeenä. :)

3 kommenttia:

Suvi Kuusisto kirjoitti...

Oi, kehoanalyysi! Miten kivaa!!! Mäkin haluun =).

Auttaisiko sulle innostukseen vaikka se, että sen myötä oman tilanteen saattaa nähdä eri tavalla? Tai ehkä konkreettisemmin tajuaa mihin on ensimmäisenä kiinnitettävä huomiota. Eihän se nyt sentään tuomiopäivän lausunto ole, vaan tämän hetken kehon tilan kartoitus =).

Ja varmasti tiedätkin, että vertailu ei kannata. Muista antaa itsellesi vähintään kolme kaunista ajatusta, yhden itseään tyrmäävän ajatuksen tilalle. Mieti, se jos mikä on rohkeutta kun uskaltaa katsoa omaa tilannettaan. Vain siten se muutoskin sitten syntyy =).

Voimia!

Terv. Salla

PS. Ehditkö lopulta siihen bussiin?

Minttu kirjoitti...

Näin yleisesti kommentoisin, että omalla kohdallani ahmimisen ja laihdutuksen kanssa joutuu valtavaan oravanpyörään, josta minä en jaksanut lähteä pois. Kävin eilen ensimäistä kertaa terveydenhoitajalle puhumassa asiasta, vaikka ahmimiseni ei ole (omasta mielestäni) pahimmasta päästä. Vaa'an viskasin nurkkaan, ja punnitsen itseäni vain kerta viikkoon.

Nyt tavoitteekseni laitettiin pienien aterioiden syöminen 2-3 tunnin välein, niin ettei ehdi tulemaan kuin pieni nälkä. Tämä auttaisi siihen, ettei ahmimisreaktioita tulisi niin herkästi.

Myös se, että yritän olla kieltämättä itseltäni mitään, ja syön kaikkea, mitä huvittaa. Alku on vaikea, sillä nykäisin järkyttävät ähkyt ekana päivänä, mutta samanlaista pingispallo-oloa ei ole vielä tullut.

keltakissa kirjoitti...

Salla: Oon mäkin siis innoissani siitä kehoanalyysistä, mut yhtä paljo se hirvittää myös =) Ei kai ne ihan hirveenä pitäis maksaa, niin että sinne vain! :)

Muutoksia tässä on ainaki henkisellä tasolla tapahtunu, näkyispä ne vielä sitten kehossakin. Malttia pitäis olla, tiedän. Mut ku se kesä ja rantakausi lähestyy niin hullun nopeeta, että tässä iskee pieni paniikki kohta!

Ehdin bussiin just ja just ;)


Minttu: Kuulostaa hyvältä toi sun tavoite! Mulla on omat ruoka-ajat nyt sillai että syön klo 12, 3 ja kuudelta kevyen iltapalan + illalla sitten juon vaan teetä.

Mä en pystyis käymään vaan kerran viikossa vaa'alla. Silleen varmaan näkyis paremmin tulokset, mut jo toi, että vaaka on koko ajan näkyvillä, muistuttaa mua oleen herkuttelematta koko ajan.

Hyvä ettei oo enää tullut pingispallo-oloa :) Mullekaan ei ihme kyllä, paitsi sen Amarillossa käynnin jälkeen tuli pieni ahdistus, kun masu taas paisui.. Mutta onneksi se laski sitten seuraavaan päivään mennessä.

Tsemppiä sulle!

- Keltakissa