12.3.10

@ home ja järkytys

Huhhuh, olipa aika väsyttävä bussimatka. Kämpille oli kyllä ihana palata, tosin täällä ootteli tiskit ja vielä pitäis siivota.

Mutta asiaan. Olin aatellut käydä vaa'alla heti kotiin päästyä, mutta en pystynytkään! Järkytyin nimittäin kun katsoin peiliin.. Oon siis taas lihonut! Mahtavaa. Olikin tosi vaikea saada farkut jalkaan aamulla. Piti pomppia ja ähkiä ja koko bussimatkan sai olla nappi auki, että oli edes jotenkin mukava istua. Näköjään ollu virhe käyttää aina vaan niitä löysiä hameita, koska niitä pitäessä en oo huomannu lihomista. :( voi voi voi....

Otin kuvat läskimahasta.. En tiedä viitsinkö laittaa niitä esille tänne. Tekis kyllä mieli, koska se motivois paremmin laihduttaan.

Nyt ei kyllä tee mieli mitään herkkuja! Tuli semmonen olo, että en halua nähdä enää ikinä suklaata tai pitsaa.. Toivottavasti tää tunne kestää koko päivän.. Tai koko viikonlopun!

Nyt alan siivoamaan! Sen jälkeen jumppaan musiikin tahdissa vähintään vartin! Tää löysäily loppu nyt. Voi kun tätä päättäväisyyttä kestäis tällä kertaa kauemmin ku kaks päivää.

EDIT: Illalla: siivoukset ja jumpat + kaupunkikävelyt suoritettu! K pyysi mua shoppailemaan ja onneksi lähdin, nimittäin oli tosi kivaa. Ja mahtava fiilis tuli siitä, kun K osteli kaikkea hyvää mm. jäätelöä JA valkosipulivoipatonkia, niin itse ostin vaan näkkäripaketin! Oli kyllä siinä jätskihyllyn kohdalla pientä epäröintiä, mutta sain pidettyä itseni kurissa. Myöhemmin K tuli vielä tänne kämpille ja käytiin sitten uudestaan kaupassa, koska hän halusi vähän karkkia leffaevääksi. Mitäkö minä ostin? Ostin taateleita. Ja ei tehnyt edes mieli muita herkkuja! I'm sooooo happy!

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Mahtava suoritus...itse joskus ostan sokerittomia karkkeja oikein ison läjän....ne on niin pahoja et tulee olo et vieläkö näitä täytyy syödä...sen jälkeen ei tee mieli tunkea mitään karkin näköistä suuhun ku mahankin on ihan sekaisin....eilen esim söin niitä ni ei voinu ku sanoo hyi...
-saana-

keltakissa kirjoitti...

Kiitti -saana-! Joo ne sokerittomat karkit on kauheita. En kyllä muista ees millon oon viimes niitä syöny, varmaan monta monta vuotta sitten. Niitä vois kyllä kokeilla ostaa, jos tulee olo että oikeaa karkkia (eikä esim kuivahedelmät riitä) on saatava.. B)

- keltakissa