13.3.10

Hyvä päivä?

Se olis kuulkaa lauantai! Heräsin tänään kahdeksalta tosi iloisena ja energisenä! Olisin voinu vaikka maratonin juosta. Näköjään ku syö terveellisesti, ei oo jatkuvasti siinä unipöperössä (kuten ahmispäivinä). Keitin aamukahvit, vedin täällä sitten pienet aamujumpat ja kävin päivemmällä kaupassa. Oli mahtavaa latoa kassalle niitä oikeita ruokia. Ei tarvinut hävetä ostoksia tippaakaan. Kävelin kotiin pidemmän reitin kautta, ihan vaan sen kävelemisen ilosta ja koska ulkona on aivan mahtava ilma! Kesä tulee!

Illalla meen luultavasti kaverille viettään iltaa kera lautapelien. Jänskättää.. Jos siellä on herkkuja?....
Mulle ei oo koskaan ollu viikonloput mitenkään erityisen suuria ahmimispäiviä. Kai siksi, koska söin herkkuja viikollakin paljon. Siis päivittäin. Nyt on jotenkin pieni jännitys päällä.. Mitäs jos ensi yönä mahdollisen baarin jälkeen eksynkin pizzalle? Olisko se katastrofi? Suuri romahduttaja kaiken tän taistelun jälkeen? En tiedä oonko vielä valmis syömään jotain rasvaista ja hyvää ja jota on niin paljon.. Tavallaan ns. kieltolistalla olevaa, mutta jota saa syödä silloin tällöin kohtuumääriä. Yleensä "syön yhden" tai "otan vaan vähän", ei toimi ja siitä seuraa päivien ahmimiskierre..

Kohta kokonainen viikko mennyt ilman isoa ahmimiskohtausta! Ja teen kaikkeni, että semmoista ei enää ikinä tule. I'll promise! Nyt keskityn siis pitämään tuon terveellisen ruokavalion ja karkkipäivä max. kerran viikossa. Liikuntakin näyttää tulleen kuvioihin, joten eiköhän tuo painokin ala tuosta tippua hiljalleen :)

2 kommenttia:

aaamu kirjoitti...

Hienoa et sulla on menny kohtuuhyvin! Ei tosiaan kannata vastoinkäymisistä masentua..niitä kun tuppaa tulemaan aina.

keltakissa kirjoitti...

aaamu: juu nyt on ihmeen hyvin menny! oon hieman epäileväinen vielä, että miten kauan tätä kestää. Motivaatio on ainaki nyt tosi korkealla, varsinkin kun tuo ahmimattomuus + liikunta näkyy jo vaa'assakin :)

Toivottavasti sulla menee myös hyvin nyt! En oo ehtiny blogeja lueskeleen, täytyy sit koulun jälkeen!