16.3.10

Aamulla satoi keijupölyä

Tänään oli aika jännä päivä sinänsä, että en ehtinyt olla kotona kuin pari tuntia. Pari luokkakaveria kävi kylässä ja toisen kanssa lähdin kaupungille ja eksyttiin lopulta Amarilloon syömään. Otin vaan pienen katkarapukeiton ja se onkin ollu ainoa ruoka, mitä oon syönyt koko päivänä. En oo ehtiny edes ajatella ruokaa tai herkkuja! Mahtavaa. Äsken söin banaanin ja noi saa riittää tälle päivää. Tuli masukin kyllä täyteen siitä keitosta + leivästä, etten edes sitten jälkkäriä tarvinut. Huippu päivä!

Huomenna taas kouluun. NIIN joo! Maanantai meni kouluruokailun osalta hyvin. Söin vaan sen yhden ruisleivän (siis ruoan lisäksi), vaikka pikkusen mieli tekikin hakea lisää. Intouduin keskustelemaan paastosta luokkakaverin kanssa, mutta tuskinpa itse tulen sitä kokeilemaan. Tai mistä sen tietää jos vielä innostuisi, mutta en uskalla. Ahmimiset on nyt niin hyvin saatu pidettyä kurissa, että se olis ehkä turhaa leikkimistä tässä vaiheessa. Selvästi on mahalaukku ainakin pienentynyt, koska normaaleista annoksista tulee jo hyvin kylläiseksi.

Mutta juu. Huomenna taas vaa'alle. Innolla odotan aamua!

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Hienoa, että ahmimiset on kurissa...älä kuitenkaan yritä kituutella liian pienellä ruualla, koska tietäähän sen minkä se voi laukaista. Minusta voit hyvin syödä vielä jotain mm. jälkiuuni leipää yms, hedelmiä, yms...tsemppiä sulle
-saana-

Suvi Kuusisto kirjoitti...
Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.
Suvi Kuusisto kirjoitti...

Hei, hieno juttu! Kiva kuulla että olet edistynyt ja saat ajatuksiasi muihin asioihin.

Ja paastosta vielä. Kannattaa todellakin kuunnella itseä sen suhteen koska siihen on valmis ja millä tavoin toteutettuna. Paasto joka sopii yhdelle, ei välttämättä sovikaan toiselle jne.

Nyt omalla kohdallani keho ja mieli tuntui vaativan lomaa jatkuvista syömisistä. Mutta näin ei ole ollut aina. Olen vetänyt uskomattoman monet överit erinäisten paastotoilailujenkin kanssa (jolloin en välttämättä ole lähtötilanteessa tullut kuunnelleeksi itseäni).

Yksi kiva tapa antaa ruoansulatukselle lepoa, mutta kuitenkin niin että voi kokoajan kuitenkin syödä ikään kuin normaalisti (niin, sanopa se ihmiselle kenellä on taipumusta ahmimiseen -mikä sitten on normaalia?!), on soseuttaa/mehustaa kaikki ruoat. Sitä ajattelin itse kokeilla seuraavaksi.

Nautihan elämästäsi =)!

Terv. Salla

keltakissa kirjoitti...

-saana- : Kiitti! Nyt menee kyllä ihmeen hyvin. Oon yllättyny itekin :) Juu leipä on vaan ollu mulle semmonen tosi pahisjuttu, ku en oo malttanu pysyä kohtuudessa. Mut hedelmät on ihania, niitä vois syödä kyllä enemmän. Nyt tahtoo mennä enemmän niitä kuivahedelmiä, ja nehän on melkeen yhtä sokerisia mitä karkit.. Sokeririippuvuus. :c



Salla: Kiitti pitkästä kommentista *hihi*! Tuntuu nyt kyllä pitkästä aikaa siltä, että mulla on elämässä muutakin kuin herkkujen ajattelu ja syöminen. Tää on ihan mahtavaa. Rahaakin säästyny tosi paljon :)

Juuh, paasto on aika kinkkinen juttu. Hirveenä kiinnostais koittaa jotain lyhyttä paastoa. Tiedostan ne riskit omassa tapauksessani, joten täytyy tarkkaan miettiä miten sen toteuttaisi.

Kerrohan, jos koitat tota soseutusta että miten toimi!

Tsemppiä sinne myös! :)

- Keltakissa