15.3.10

- 1 kg

Huomenta! En eilen ehtiny sitten kirjottaan. Ilta meni oikeen hyvin ja söin jopa yhden karkin. Siellä ei ollu siis tarjolla mitään, mutta kaveri jostain vaan heitti yhdet mariannet jokaiselle :D
Tällä kertaa viinivalinta meni ihan nappiin. Pearly Bay, aivan huippuhyvää kuivaa valkkaria, aika hapokasta ja aavistuksen päärynän makuista. Siitä tuli tietysti aika paljon kaloreita, enkä päässyt niitä edes tanssilattialle kuluttamaan. Tuli vaan istuskeltua baarissa tällä kertaa, mutta oli kyllä oikeen kivaa silti!

Kävin äsken vaa'alla ja täten ilmoitan iloisena, että voin laittaa ensimmäisen rastin tuonne painotavoitteeseen! 49,0 näytti vaaka tänä aamuna! WUUUU! Oli kyllä jo aikakin.

Kouluun pitäis alkaa tässä valmistautuun. Ihan kivaa nähdä taas pitkästä aikaa (oli hiihtoloma) luokkakavereita. Mulla ei ole mitään hajuakaan mitä me tehdään koulussa tänään.. Kävi tuossa yöllä herätessä mielessä, että jos jäisinkin vaan kotiin.. Kävisin lenkillä, ostaisin hedelmiä ja ehkä kävisin kirjastossakin. Mutta en kehtaa olla heti ekaa koulupäivää pois. Mua pelottaa vaan nyt se ruokailu.. ne leivät siellä. Koulussa on ainakin viittä eri leipää tarjolla. Pahin on ne isot vaaleat sämpylät, jotka on kuorrutettu juustorakeilla. AARRGG... No, tänään otan vaan yhden ruisleivän, enkä hae lisää millään tekosyyllä.

Kahvia tekis ihan pirusti mieli, mutta ei oo maitoa. En pysty juomaan kahvia ilman maitoa.. No, kai täytyy keittää vihreät teet ja sitten bussiin! Tulispa taas se aurinko esiin, tulee niin ihana keväinen fiilis!

Ei kommentteja: